Winemakersdinner CHAMPAGNE!

Restaurant Koetshuis Rhederoord organiseert in samenwerking met Arnoud Appeldoorn, Wijnhuis te Velp, een bijzondere avond.

Frederic Gauthier van Duménil 1er Cru Champagne zal aanwezig zijn op 22 november 2019. Onze Chef, Jeroen Berendsen kookt op biologische wijze naar een perfecte combinatie met de diverse Champagne-stijlen van Champagnehuis Duménil. Dit resulteert in een uniek 5-gangen diner.

Champagne Duménil is een onafhankelijk familiehuis dat in 1874 opgericht werd door Emile-Paul Duménil. Vandaag staat de vijfde generatie Duménils aan het roer: Frédérique en Hugues Poret-Duménil, ambachtelijke wijnbouwers met een passie voor wijn en wijnbouw, produceren karaktervolle champagnes met diep respect voor hun Premier Cru wijngaarden in Chigny-Les-Roses, Rilly La montagne, Ludes en Sacy.

Om de avond te completeren zullen de door onze Maître Frank Bruinewoud, Chef Jeroen Berendsen en Frederic Gauthier geselecteerde wijnen in harmonie met de gerechten u worden aangeboden in een all inclusive verzorgde beleving.

Prijs per persoon € 110,- 
Inclusief: aperitief, menu, wijnen, Water159 (uit eigen Rhederoordse bron) en koffie of thee met friandises.

Reserveren?
We ontvangen u graag om 19.00 uur. Reserveren kan telefonisch 026-495 5358 of per e-mail restaurant@rhederoord.nl. Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen.

 

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2020
  • Gault Millau 2020
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Pssst… wij gaan een geheimpje verklappen!

7 May 2020

Wij gaan weer open! Wij kijken er ontzettend naar uit om het best bewaarde geheim van de Veluwe weer met jullie te mogen delen! Op maandag 1 juni openen wij onze deuren […]

Lees meer
NIEUWS

Recept: Oosterse pompoensoep met gamba

31 March 2020

Door de Corona maatregelen is het Koetshuis momenteel gesloten en kunnen wij u helaas niet ontvangen. Onze gerechten blijven wij in deze periode graag met u delen in de vorm van recepten. […]

Lees meer
NIEUWS

Coronavirus

13 March 2020

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus in Nederland op de voet. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Landgoed Rhederoord neemt haar verantwoordelijkheid […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager