Winemakersdinner CHAMPAGNE!

Restaurant Koetshuis Rhederoord organiseert in samenwerking met Arnoud Appeldoorn, Wijnhuis te Velp, een bijzondere avond.

Frederic Gauthier van Duménil 1er Cru Champagne zal aanwezig zijn op 22 november 2019. Onze Chef, Jeroen Berendsen kookt op biologische wijze naar een perfecte combinatie met de diverse Champagne-stijlen van Champagnehuis Duménil. Dit resulteert in een uniek 5-gangen diner.

Champagne Duménil is een onafhankelijk familiehuis dat in 1874 opgericht werd door Emile-Paul Duménil. Vandaag staat de vijfde generatie Duménils aan het roer: Frédérique en Hugues Poret-Duménil, ambachtelijke wijnbouwers met een passie voor wijn en wijnbouw, produceren karaktervolle champagnes met diep respect voor hun Premier Cru wijngaarden in Chigny-Les-Roses, Rilly La montagne, Ludes en Sacy.

Om de avond te completeren zullen de door onze Maître Frank Bruinewoud, Chef Jeroen Berendsen en Frederic Gauthier geselecteerde wijnen in harmonie met de gerechten u worden aangeboden in een all inclusive verzorgde beleving.

Prijs per persoon € 110,- 
Inclusief: aperitief, menu, wijnen, Water159 (uit eigen Rhederoordse bron) en koffie of thee met friandises.

Reserveren?
We ontvangen u graag om 19.00 uur. Reserveren kan telefonisch 026-495 5358 of per e-mail restaurant@rhederoord.nl. Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen.

 

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2019
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Wij zijn de winnaar van de Ecofields kookwedstrijd!

7 October 2019

Op maandag 7 oktober hebben onze collega’s Jan-Aart (Sous-chef in het Landhuis) en Lars (kok in het Koetshuis) deelgenomen aan de kookwedstrijd van Ecofields. Alle deelnemers hebben een mysterie box ontvangen en […]

Lees meer
NIEUWS

Een sfeervolle Kerst in het Koetshuis

10 September 2019

Een luxe en uitgebreid diner tijdens de Feestdagen Geniet op Kerstavond, 1e of 2e Kerstdag met vrienden of familie van een uitgebreid diner in ons sfeervolle Koetshuis. We serveren op deze dagen […]

Lees meer
22 Nov
EVENT

Winemakersdinner CHAMPAGNE!

Winemakersdinner CHAMPAGNE! Restaurant Koetshuis Rhederoord organiseert in samenwerking met Arnoud Appeldoorn, Wijnhuis te Velp, een bijzondere avond. Frederic Gauthier van Duménil 1er Cru Champagne zal aanwezig zijn op 22 november 2019. Onze Chef, […]

Lees meer
Jeroen Berendsen

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Jeroen Berendsen Chef