Valentijnsbox
Romantisch Koets(t)huis 4-gangen diner!

Bestellen is helaas niet meer mogelijk. 

Geniet het Valentijnsweekend thuis van een romantisch diner speciaal samengesteld door onze Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord. Dit Valentijnsdiner is te bestellen voor 12, 13 en 14 februari, zowel afhalen als bezorgen is mogelijk. Stel zelf een heerlijk 4-gangen menu samen met keuze in voor-, hoofd- en nagerecht voor € 39,50 p.p.. De gerechten hoeven thuis enkel in de oven verwarmd te worden. Bestellen is mogelijk tot donderdag 11 februari voor 17.00 uur

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2020
  • Gault Millau 2020
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Aangepaste openingstijden met ingang van 6 december a.s.

1 december 2021

De huidige Corona maatregelen hebben ons helaas doen besluiten om aangepaste openingstijden te hanteren. Met ingang van 6 december is Restaurant Koetshuis Rhederoord van maandag t/m donderdag gesloten. Op vrijdag, zaterdag en […]

Lees meer
NIEUWS

Sfeervolle kerst op Landgoed Rhederoord

26 oktober 2021

Sfeervolle kerst op Landgoed Rhederoord De schemer valt en de gure wind waait over het landgoed, de statige panden zijn sfeervol verlicht en binnen branden de kaarsjes. Een fijne setting om te […]

Lees meer
NIEUWS

Moederdag; geniet thuis of op Landgoed Rhederoord

23 april 2021

Wegens grote belangstelling is de High-tea helemaal volgeboekt en ook de High-tea box voor thuis uitverkocht!  Op zondag 9 mei is het Moederdag. Traditiegetrouw kun jij je moeder verwennen met een heerlijke […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Gerhard van den Broek Chef