Bel 026-4955358 of reserveer uw tafel online
Reserveren

Bij Koetshuis Rhederoord werken we met hoofdzakelijk biologische producten van lokale leveranciers en eigen landgoed. Maar waar haalt het keukenteam zijn inspiratie vandaan? En hoe ontstaan de gerechten van de kaart? Maak kennis met onze souschef en ontdek de geheimen van onze keuken.

Jarno (22) is sinds een aantal maanden werkzaam als souschef in de keuken van ons Koetshuis, hij deed zijn ervaring op bij diverse restaurants in de regio. Jarno’s passie voor Nederlandse producten (bij voorkeur regionaal) komt in het Koetshuis tot leven. Zo ging hij onlangs samen met Chef Jeroen naar Ecofields om inspiratie op te doen voor de nieuwe menukaart.

Ecofields in Wekerom is de enige biologische kalfsboerderij in Nederland. Zij betrekken hun kalveren bij biologische melkveehouders en geven hen vanaf 10 weken een rantsoen van natuurlijke voeding (uiteraard geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest).

Als vaste leverancier van ons kalfsvlees zorgt Ecofields ervoor dat onze keuken prachtig vlees heeft als basis voor de gerechten.

De rondleiding bij Ecofields heeft Jarno geïnspireerd tot een van de gerechten van onze nieuwe kaart; een mabré van kalfspastrami geserveerd met st. Jacques coquille met mayonaise van gerookte knoflook met mango en wortelcouscous.

Nieuwsgierig naar dit gerecht? Op donderdag 19 maart gaat onze volledig vernieuwde menukaart in en is deze mabré als voorgerecht te bestellen.

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2020
  • Gault Millau 2020
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Pssst… wij gaan een geheimpje verklappen!

7 May 2020

Wij gaan weer open! Wij kijken er ontzettend naar uit om het best bewaarde geheim van de Veluwe weer met jullie te mogen delen! Op maandag 1 juni openen wij onze deuren […]

Lees meer
NIEUWS

Recept: Oosterse pompoensoep met gamba

31 March 2020

Door de Corona maatregelen is het Koetshuis momenteel gesloten en kunnen wij u helaas niet ontvangen. Onze gerechten blijven wij in deze periode graag met u delen in de vorm van recepten. […]

Lees meer
NIEUWS

Coronavirus

13 March 2020

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus in Nederland op de voet. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Landgoed Rhederoord neemt haar verantwoordelijkheid […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager