Bel 026-4955358 of reserveer uw tafel online
Reserveren

Bij Koetshuis Rhederoord werken we met hoofdzakelijk biologische producten van lokale leveranciers en eigen landgoed. Maar waar haalt het keukenteam zijn inspiratie vandaan? En hoe ontstaan de gerechten van de kaart? Maak kennis met onze souschef en ontdek de geheimen van onze keuken.

Jarno (22) is sinds een aantal maanden werkzaam als souschef in de keuken van ons Koetshuis, hij deed zijn ervaring op bij diverse restaurants in de regio. Jarno’s passie voor Nederlandse producten (bij voorkeur regionaal) komt in het Koetshuis tot leven. Zo ging hij onlangs samen met Chef Jeroen naar Ecofields om inspiratie op te doen voor de nieuwe menukaart.

Ecofields in Wekerom is de enige biologische kalfsboerderij in Nederland. Zij betrekken hun kalveren bij biologische melkveehouders en geven hen vanaf 10 weken een rantsoen van natuurlijke voeding (uiteraard geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest).

Als vaste leverancier van ons kalfsvlees zorgt Ecofields ervoor dat onze keuken prachtig vlees heeft als basis voor de gerechten.

De rondleiding bij Ecofields heeft Jarno geïnspireerd tot een van de gerechten van onze nieuwe kaart; een mabré van kalfspastrami geserveerd met st. Jacques coquille met mayonaise van gerookte knoflook met mango en wortelcouscous.

Nieuwsgierig naar dit gerecht? Op donderdag 19 maart gaat onze volledig vernieuwde menukaart in en is deze mabré als voorgerecht te bestellen.

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2020
  • Gault Millau 2020
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Koets(t)huis

24 oktober 2020

Wegens groot succes kunnen wij helaas geen Kerstbestellingen meer aannemen. Hartelijk dank voor al uw bestellingen. Wij wensen u fijne Feestdagen en de allerbeste wensen voor 2021! Met vriendelijke groet, Team Landgoed […]

Lees meer
NIEUWS

Wij zijn gewoon geopend voor hotelgasten!

16 oktober 2020

Onze deuren zijn de komende maand gewoon geopend voor onze hotelgasten. Reserveer een van onze 22 comfortabele kamers en combineer je verblijf met heerlijke borrel en uitgebreid diner in ons restaurant. Boek […]

Lees meer
NIEUWS

Wild Weekend op Landgoed Rhederoord

10 september 2020

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager