Op maandag 7 oktober hebben onze collega’s Jan-Aart (Sous-chef in het Landhuis) en Lars (kok in het Koetshuis) deelgenomen aan de kookwedstrijd van Ecofields. Alle deelnemers hebben een mysterie box ontvangen en de opdracht gekregen om hiermee hun creativiteit te tonen. De jury heeft ons uitgeroepen tot winnaar van de Ecofields Kookwedstrijd. Top gedaan, Jan-Aart en Lars!

Jan-Aart en Lars hebben gekozen voor de bereiding van:

Amuse
Een bonbon van gepekeld staartstuk met daarin tartaar van staartstuk
Een tortilla van maïsgries met crème van yoghurt en maïs, poeder van gerookte paprika en popcorn van maïs

Hoofdgerecht
Opgebonden nek, zacht gegaard op de smoker met kruiden een afgegrild op de Big Green Egg. Stoof van borstomvang met paddestoelen en crunch van panka met charcoal in beurre noisette, daarbij mousseline van aardappel en rucola, gemarineerde snijbiet, gerookte biet, bitterbal van boerenkool met spekjes, bieten vinaigrette, afgemaakt met een saus van Rhederoords eigen blond bier ‘Het Geheim’.

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2019
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Wij zijn de winnaar van de Ecofields kookwedstrijd!

7 October 2019

Op maandag 7 oktober hebben onze collega’s Jan-Aart (Sous-chef in het Landhuis) en Lars (kok in het Koetshuis) deelgenomen aan de kookwedstrijd van Ecofields. Alle deelnemers hebben een mysterie box ontvangen en […]

Lees meer
NIEUWS

Een sfeervolle Kerst in het Koetshuis

10 September 2019

Een luxe en uitgebreid diner tijdens de Feestdagen Geniet op Kerstavond, 1e of 2e Kerstdag met vrienden of familie van een uitgebreid diner in ons sfeervolle Koetshuis. We serveren op deze dagen […]

Lees meer
Jeroen Berendsen

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Jeroen Berendsen Chef