Sous-Chef Thijs snijdt de rechtstreeks geïmporteerde hammen uit de Italiaanse Marken waar je in ons Koetshuis van geniet. Een aantal jaren geleden is onze Chef op culinaire trip geweest en heeft hij kennis gemaakt met gepassioneerde prosciutto specialist Domenico Celli. Sindsdien serveren wij o.a. Fiocco de Prosciutto en Prosciutto del Montefeltro uit zijn assortiment en genieten onze gasten van deze delicatesse tijdens de lunch, borrel of als bite voor het diner.
Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord op plek 13 in Misset Horeca Terras Top 100: een eerbetoon aan gastvrijheid en kwaliteit De Steeg, 24 juni 2025 – Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord heeft […]
Lees meerMet trots kunnen wij melden dat onze hotelkamers onlangs zijn geclassificeerd met vier sterren. Het landgoed biedt 17 mooie kamers in het charmante landhuis en 13 sfeervolle kamers in het Koetshuis, waarvan […]
Lees meer“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”
Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager