Algemene voorwaarden en huishoudelijke mededelingen van conferentiehotel Landgoed Rhederoord BV behorend als aanvulling op uniforme Voorwaarden voor de Horeca (UVH) welke van toepassing zijn voor Conferentiehotel Landgoed Rhederoord BV. De meest recente versie van de Uniforme Voorwaarden voor de Horeca zijn als PDF te downloaden via de volgende link: https://www.khn.nl/tools/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands. Middels ondertekening van deze overeenkomst verklaart de opdrachtgever een exemplaar van de UVH en de aanvullende voorwaarden van Conferentiehotel Landgoed Rhederoord te hebben ontvangen. Aanvullende voorwaarden:

 1. Op al onze leveringen en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel te ’s Gravenhage en op verzoek onverwijld en kosteloos op te vragen.
 2. Roken is verboden op alle hotelkamers en in de overige verblijfsruimtes.
 3. Huisdieren op de hotelkamers zijn niet toegestaan.
 4. Het afsteken van vuurwerk is verboden, met uitzondering van sterretjes. Buiten het pand zijn deze toegestaan mits er een emmer water aanwezig is. Bij overtreding hiervan
  zal Rhederoord een boete van €1.500,00 in rekening brengen.
 5. Outdoor evenementen worden begeleid door (één van de) medewerkers van Rhederoord, zij geven instructie m.b.t. veiligheid. Rhederoord aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade.
 6. In naleving van de Wet Geluidshinder, mede als uit respect voor de natuur in de omgeving, zijn wij genoodzaakt een sluitingstijd in te stellen om 02.00 uur, ongeacht of de partij binnen of buiten plaatsvindt.
 7. Bij versterkte muziek dienen de aanwijzingen van een medewerker van Rhederoord opgevolgd te worden. Muziek buiten mag alleen op achtergrondniveau via de apparatuur van Rhederoord worden afgespeeld.
 8. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan geluk ballonnen en/of lampions op te laten. Het oplaten van gewone ballonnen is toegestaan op voorwaarde dat deze biologisch afbreekbaar zijn.
 9. Kamerbezetting en tafelschikkingen gebeuren in overleg met Landgoed  Rhederoord.
 10.  Het gebruik van onder andere rozenblaadjes, confetti, schuimkanonnen, slingers, rijst, rookmachines en hazer is niet toegestaan. Gelieve versieringen en overige materialen zelf retour te nemen. Houdt u zich hier niet aan dan brengen wij u €350,00 schoonmaak-/verwijderkosten in rekening.
 1. Bij overnachtingen zijn wij verplicht uw gegevens in een gastenlijst te verwerken, hiertoe dient u uiterlijk 1 dag voor aankomst een gastenlijst te mailen.
 2. Rhederoord is gelegen in een natuurgebied, de maximumsnelheid op het terrein is 20 km. per uur.
 3. Aanbetaling – bij bruiloften of partijen is de gast gehouden een aanbetaling te doen van 35% van de totale reserveringswaarde exclusief hotelkamers bij opdracht. 8 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een aanbetalingsfactuur van 55% van de reserveringswaarde. Dit bedrag dient 6 weken voor aanvang van de bruiloft of bijeenkomst aan ons te zijn overgemaakt.
 4. Genoemde prijzen en tarieven hebben een geldigheidsduur van een jaar. Hierna heeft Landgoed Rhederoord het recht de prijzen en tarieven te herzien. De prijzen worden geïndexeerd volgens het consumentenprijsindex (CPI) cijfer van het CBS. Mocht het CPI cijfer in de maand waarin het evenement plaats vindt hoger zijn dan de hoogte van het CPI cijfer in de maand van het bevestigen van de offerte wordt het verschil hiervan doorberekend aan de gast. Mocht het CPI cijfer in de maand waarin het evenement plaats vindt lager zijn dan in de maand van het bevestigen van de offerte vindt er geen correctie plaats en zal de prijs zoals geoffreerd gehandhaafd blijven. Mocht de reservering maximaal 2 jaar later plaats vinden dan de reservering definitief is gemaakt dan zullen de prijzen die dan gelden worden toegepast.
 5. De volgende regels hanteert Landgoed Rhederoord met betrekking tot wijzigingen in aantal gasten in de offerte.
 • Tot uiterlijk 3 maanden voor aanvang evenement dient het definitief aantal gasten te worden doorgegeven aan Landgoed Rhederoord.
 • Tussen 3 maanden en 7 dagen voor aanvang van het evenement mogen het aantal gasten worden aangepast met een maximum afwijking van 10% minder dan het aantal gasten opgegeven uiterlijk 3 maanden voor aanvang van het evenement. Wijken deze meer af dan minus 10% dan worden deze tot minus 10% alsnog doorberekend. Wijzigingen Aanpassingen van aantallen gasten naar boven is altijd mogelijk.
 • Bij een vermindering van het aantal gasten zal ten alle tijden minimaal de omzetgarantie van die dag worden gefactureerd.
 1. Mondeling overeengekomen afspraken zijn in de reservering verwerkt.
 2. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden voor de Horeca van toepassing. Voor huwelijken hanteren wij onderstaande annuleringsvoorwaarden:

Meer dan 12 maanden voor de reserveringsdatum: Geen annuleringskosten
Meer dan 9 maanden voor de reserveringsdatum: 15% van de reserveringswaarde
Meer dan 6 maanden voor de reserveringsdatum: 35% van de reserveringswaarde
Meer dan 4 maanden voor de reserveringsdatum: 60% van de reserveringswaarde
Meer dan 2 maanden voor de reserveringsdatum: 85% van de reserveringswaarde
Minder dan 2 maanden voor de reserveringsdatum: 100% van de reserveringswaarde

 1. Tickets gekocht voor evenementen op Landgoed Rhederoord zijn niet restitueerbaar.

19: Bij verplaatsing van een reservering van een huwelijk of feest berekenen wij 25% verplaatsingskosten van de totale reserveringswaarde inclusief hotelkamers tenzij deze naar een datum binnen hetzelfde jaar waarin de reservering geboekt is wordt verplaatst.

 1. In de maanden april t/m oktober hanteren wij de volgende omzetgaranties exclusief kameromzet, inclusief BTW:

– donderdag €10.000,00

– vrijdag €11.000,00

– zaterdag €12.000,00

 1. Bij een avondfeest in het Landhuis met versterkte muziek is er een verplichte afname van 15 hotelkamers in het landhuis voor die avond en nacht.
 2. Indien u het Landhuis Rhederoord exclusief afhuurt dan bent u naast een toeslag van €1.000,00 op de locatiekosten ook verplicht om 17 hotelkamers in het landhuis à €135,00 per nacht inclusief ontbijt, exclusief verblijfsbijdrage af te nemen. Uitdrukkelijk wordt vermeld dat reservering ziet op exclusief gebruik van het Landhuis en niet van het Landgoed en andere opstallen.
 3. Uiterlijk één week voor aanvang van het evenement dient het definitieve aantal personen te worden doorgegeven. Zie punt 16 voor de geldende aanvullende voorwaarden hieromtrent.
 4. Conferentiehotel Landgoed Rhederoord BV berekent additioneel per factuur € 7,95 inclusief BTW aan administratiekosten.
 5. De prijzen genoemd in de offerte zijn inclusief BTW.
 6. Een feest, bruiloft, bijeenkomst of welke benaming dan ook genoemd in deze offerte wat een reservering bij Landgoed Rhederoord betreft kan in deze voorwaarden ook als evenement zijn benoemd.
 7. Bruidspaar is verplicht om de offerte uiterlijk 48 uur voor aanvang van het evenement nog extra goed te keuren middels de knop “extra goedkeuring” in het betreffende reserveringssysteem. Het bruidspaar gaat dan akkoord met de inhoud van de offerte inclusief prijzen en de dan geldende Algemene en aanvullende voorwaarden van Conferentiehotel Landgoed Rhederoord BV.

Bij niet akkoord zal bruidspaar uiterlijk 72 uur voor aanvang evenement dit kenbaar maken inclusief reden aan Conferentiehotel Landgoed Rhederoord. Hierna gaat Rhederoord ervan uit dat deze versie toch akkoord is en als bindende versie worden gezien en toegepast.

 • Uitstekende biologische keuken
 • (H)eerlijke, lokale producten
 • Prachtige wijnen
 • Michelin Gids
 • Gault Millau
 • Gelegen in de Veluwse bossen
 • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager