Restaurant Koetshuis

Hier combineren we gastronomische ervaringen met een warme en uitnodigende sfeer. Onze Chef neemt je mee op een ware ontdekkingsreis naar het mooiste dat de streek te bieden heeft aan (biologische) producten. Stap binnen en geniet van het warme, eigentijdse interieur.

Er is een open foodbar waar de koks live in het restaurant gerechten bereiden. De foodmarket is uniek, laat je adviseren en creëer je eigen hoofdgerecht met het wisselend aanbod aan meat cuts, vis, schaal- en schelpdieren en garnituur om te delen. Kies van de a la carte kaart of laat je verrassen door een gastronomisch Chef’s Menu.

De uitgebreide wijnkaart telt ruim 130 verschillende nationale en internationale wijnen. Met klassiekers uit de oude wereld en parels van over zee. Uniek is dat wij beschikken over Coravin – zo kunnen we ook de exclusievere wijnen per glas schenken.

What’s your flavour?

Menu’s

Geniet van lokale producten in al hun puurheid verwerkt tot hedendaagse gerechten. Ons team ontvangt je graag voor een hoogstaande culinaire ervaring.

Wij ontvangen je graag!

Reserveren

Wilt u bij ons reserveren voor lunch of diner? Dat kan telefonisch via 026 495 53 58 of reserveer via onderstaande button.

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Max Ouwens

“Graag ontvang ik u als gast in ons restaurant om te genieten van een heerlijk diner met een begeleidend glas wijn. Klassieke château’s en moderne wijnen uit de “Nieuwe Wijnwereld”. Zakelijk, familiair of met vrienden; Een diner bij ons zal ontaarden in een ware belevenis, dat is ons streven. Gastvrijheid staat hoog in m’n vaandel. Restaurant Koetshuis Rhederoord is het enige Geheim dat men wél mag verklappen...”

Max Ouwens Gastheer