Over ons


Gastronomisch genieten

Bar Restaurant Koetshuis

Hier combineren we gastronomische ervaringen met een warme en uitnodigende sfeer. Onze Chef neemt je mee op een ware ontdekkingsreis naar het mooiste dat de streek te bieden heeft aan (biologische) producten. Stap binnen en geniet van het warme, eigentijdse interieur.

Het Best bewaarde geheim van de Veluwe

Landgoed Rhederoord

Er zijn veel locaties waar je bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra cachet, in een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur.

Een helder verhaal

WATER159

Landgoed Rhederoord beschikt over een eigen waterbron. Hieruit wordt prachtig helder en zuiver water gewonnen en op het landgoed gebotteld. Dit ‘WATER159’ schenken wij aan onze gasten.

Een job waar geen dag hetzelfde is

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures.

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
NIEUWS

Onder constructie!

14 januari 2024

Exciting news! Wij gaan een nieuwe koers varen…..en sluiten onze deuren een kleine drie weken voor een spectaculaire transformatie. Wat er gaat gebeuren blijft nog even geheim maar houdt onze social media […]

Lees meer
Marieke te Winkel

“Welkom op Landgoed Rhederoord waar ik jullie zal ontvangen en ervoor zal zorgen dat jullie je thuis voelen en een fantastisch verblijf hebben”

Marieke te Winkel Receptioniste