Bar

Het stralende middelpunt van het Koetshuis waar de juiste muziek, een eigentijds interieur en het gedimde licht zorgen voor een uitnodigende sfeer. Een heerlijke plek voor een borrel met bites of als perfecte opmaat voor het diner. Ontdek onze verfijnde aperitiefkaart, met bites om te delen.

Laat je verrassen door onze signature cocktails met o.a. onze eigen Rhederoord Gin of de selectie speciaalbieren. Voor wijnliefhebbers is er een uitgebreide selectie open wijnen en een wijnkaart die geen wens onbeantwoord laat. Vol klassiekers uit de nieuwe wereld en parels over zee.

Het barfoodmenu is gevarieerd, van oesters en charcuterie tot borrelhappen en ongecompliceerde, maar razend goed gemaakte plate-gerechten.

Iets te vieren?

Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord is de perfecte locatie voor een event op maat. Van klein tot groot met mogelijkheden zowel binnen als buiten. Van particuliere feesten en partijen, tot business events. Een aangeklede borrel, uitgebreid diner, (personeels)feest, babyshower of jubileum. 

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Max Ouwens

“Graag ontvang ik u als gast in ons restaurant om te genieten van een heerlijk diner met een begeleidend glas wijn. Klassieke château’s en moderne wijnen uit de “Nieuwe Wijnwereld”. Zakelijk, familiair of met vrienden; Een diner bij ons zal ontaarden in een ware belevenis, dat is ons streven. Gastvrijheid staat hoog in m’n vaandel. Restaurant Koetshuis Rhederoord is het enige Geheim dat men wél mag verklappen...”

Max Ouwens Gastheer