Business, feesten en partijen

Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord is de perfecte locatie voor een event op maat. Van klein tot groot met mogelijkheden zowel binnen als buiten. Van particuliere feesten en partijen, tot business events. Een aangeklede borrel, uitgebreid diner, (personeels)feest, babyshower of jubileum. 

Zakelijk

Wanneer je als bedrijf iets te bespreken of vieren hebt dan zoek je een unieke plek die indruk maakt op de gasten. Een stijlvolle locatie waar je geniet van pure kwaliteit de juiste culinaire invulling en oprechte gastvrijheid.

Neem geen genoegen met minder: nodig jouw relaties en/of medewerkers uit bij Bar Restaurant Koetshuis. Onze locatie is bij uitstek geschikt voor (private) lunch, aangeklede borrels, eindejaarsbijeenkomsten, private dining, diners en bedrijfsfeesten. Indien gewenst is het ook mogelijk de locatie exclusief af te huren.

Begin de avond met een heerlijk aperitief in onze bar en geniet aansluitend van een heerlijk diner vol lokale seizoensgebonden producten. Liever een aangeklede borrel met discoverlichting? Ook dat is mogelijk bij Bar Restaurant Koetshuis. Bij mooi weer ben je uiteraard van harte welkom op ons lommerrijke terras. Onze Chef en zijn team zorgen uiteraard voor de perfecte culinaire invulling.

Wil je jouw gasten extra in de watten leggen? Maak gebruik van onze 30 stijlvolle kamers voorzien van Auping bedden waar zij in alle rust slapen.

Het landgoed is makkelijk bereikbaar via de A12 en A348 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Feesten en partijen

Bijzondere momenten in het leven mogen gevierd worden, en dat kan bij uitstek bij Bar Restaurant Koetshuis. Wil je intiem lunchen of dineren voor bijvoorbeeld je verjaardag, een jubilea of een babyshower – dat kan! Liever met een groter gezelschap genieten? Een aangeklede borrel of bruisend feestje met discoverlichting kan ook! Na afloop kunnen de gasten blijven overnachten in een van de sfeervolle kamers.

Met een betoverende ambiance, een voortreffelijke culinaire selectie en persoonlijke aandacht, wordt elk feest bij Bar Restaurant Koetshuis een viering vol warmte, smaak en blijvende herinneringen.

Vergaderen

Opzoek naar een locatie voor een vergadering of meerdaagse training? Combineer de culinaire mogelijkheden van ons Koetshuis met een bijeenkomst in een van de sfeervolle zalen van ons landhuis. Bekijk de mogelijkheden.

Meet Bjorna

De organisatie van zowel zakelijke bijeenkomsten als feesten en partijen is in vertrouwde handen bij ons! Ons professionele en toegewijde team begrijpt dat elk event uniek is en daarom leveren wij maatwerk.

Neem contact op met onze Salesmanager Bjorna om jullie wensen te bespreken, dan kijken wij samen hoe we hier een onvergetelijke invulling aan kunnen teven.

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager