Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord! Vorig jaar is hij begonnen als Sous-Chef met een duidelijke ambitie om te groeien en onze keuken naar een nog hoger niveau te tillen.
Lokale (biologische) producten en verse ingrediënten staan centraal in de door Thijs samengestelde nieuwe menukaarten. Met zijn creativiteit en oog voor detail, weet hij telkens weer heerlijke smaak combinaties te maken.
Wij zijn enorm trots op Thijs en weten zeker dat hij klaar is voor deze stap!
Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord op plek 13 in Misset Horeca Terras Top 100: een eerbetoon aan gastvrijheid en kwaliteit De Steeg, 24 juni 2025 – Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord heeft […]
Lees meerMet trots kunnen wij melden dat onze hotelkamers onlangs zijn geclassificeerd met vier sterren. Het landgoed biedt 17 mooie kamers in het charmante landhuis en 13 sfeervolle kamers in het Koetshuis, waarvan […]
Lees meerHet bijzondere verhaal van Laurent Delaunay Geniet van een exclusieve culinaire avond tijdens ons Winemakers Dinner, in samenwerking met wijnhandel Appeldoorn uit Velp en de zeer gerenommeerde wijnmaker Laurent Delaunay. Een avond […]
Lees meer“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”
Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager