Welkom bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

Hier combineren we gastronomische ervaringen met een warme en uitnodigende sfeer. Onze Chef neemt je mee op een ware ontdekkingsreis naar het mooiste dat de streek te bieden heeft aan (biologische) producten. Stap binnen en geniet van het warme, eigentijdse interieur.

Wanneer je relaties of medewerkers uitnodigt dan kies je voor een locatie die indruk maakt. Een plek waar je gasten in een fijne sfeer een uitstekende culinaire ervaring beleven.

Wij ontvangen je graag bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord!

In onze keuken werken wij ambachtelijk met lokale producenten en seizoensproducten. 


Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken.

Thijs van Geffen, Chef

Bar

Het stralende middelpunt van het Koetshuis. Een heerlijke plek voor een borrel met bites of als perfecte opmaat voor het diner.

Schuif gezellig aan voor een drankje of een van signature cocktails of huur de bar exclusief af voor jouw gezelschap.

Restaurant

Ga op een ware ontdekkingsreis naar het mooiste dat de streek te bieden heeft aan (biologische) producten.

Er is een open foodbar waar de koks live in het restaurant gerechten bereiden. De foodmarket is uniek, laat je adviseren en creëer je eigen hoofdgerecht met het wisselend aanbod. Kies van de a la carte kaart of laat je verrassen door een gastronomisch Chef’s Menu.

Zeven dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner.

Business events

Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord is de perfecte locatie voor een event op maat. Van klein tot groot met mogelijkheden zowel binnen als buiten.

Neem geen genoegen met minder: nodig jouw relaties en/of medewerkers uit bij Bar Restaurant Koetshuis. Onze locatie is bij uitstek geschikt voor (private) lunch, aangeklede borrels, eindejaarsbijeenkomsten, private dining, diners en bedrijfsfeesten. Indien gewenst is het ook mogelijk de locatie exclusief af te huren.

 

Over ons: Landgoed Rhederoord

Er zijn veel locaties waar je bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra cachet, in een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur.

Meet Bjorna

De organisatie van business events is in vertrouwde handen bij ons! Ons professionele en toegewijde team begrijpt dat elk event uniek is en daarom leveren wij maatwerk. 

Neem contact op met onze Salesmanager Bjorna om jullie wensen te bespreken, dan kijken wij samen hoe we hier een onvergetelijke invulling aan kunnen teven.

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Thijs van Geffen

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Thijs van Geffen Chef