Wegens grote belangstelling vol!

Skip het ontbijt en kom op 2e Paasdag met familie of vrienden brunchen. We verwelkomen jullie graag om 11.30 uur in het Landhuis. Alles is biologisch, met producten van lokale leveranciers.

Als voorgerecht beginnen we met een heerlijke aspergesoep.  Hierna serveren wij vanaf diverse punten:

  • Verschillende broodsoorten zoals grof volkoren Juttersbrood en Frans witbrood, minicroissants, kampioentjes, koffiebroodjes en mini brioche bolletjes
  • Diverse ambachtelijke vleeswaren zoals achterham, runderrosbief, chorizo, rilette van tamme eend en coppa di Parma
  • Diverse gesneden kaassoorten zoals jong belegen, geitenkaas en fenegriekkaas
  • Gerookte zalm, geplukte makreel en salade met garnaaltjes en avocado
  • Diverse salades zoals eiersalade, rauwkostsalade en bonte bladsalade
  • Lamsstoofschotel met kerrie en kokos
  • Pastagerecht met cherrytomaat, paddenstoelen en Parmezaanse kaas
  • Ruim assortiment kazen uit binnen- en buitenland
  • Quiche van het seizoen

We sluiten de middag af met diverse taartjes, muffins, brownies, carrotcake, chocolademousse en vers fruit.

Geniet voor slechts 39,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar 22,50 p.p.
(genoemde prijzen zijn exclusief drank)

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2022
  • Gault Millau 2022
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord!

14 april 2023

Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord! Vorig jaar is hij begonnen als Sous-Chef met een duidelijke ambitie om te groeien en onze keuken naar een nog hoger niveau te tillen. […]

Lees meer
NIEUWS

De lekkerste Prosciutto uit de Italiaanse Marken proef je bij ons!

8 maart 2023

Sous-Chef Thijs snijdt de rechtstreeks geïmporteerde hammen uit de Italiaanse Marken waar je in ons Koetshuis van geniet. Een aantal jaren geleden is onze Chef op culinaire trip geweest en heeft hij […]

Lees meer
Max Ouwens

“Graag ontvang ik u als gast in ons restaurant om te genieten van een heerlijk diner met een begeleidend glas wijn. Klassieke château’s en moderne wijnen uit de “Nieuwe Wijnwereld”. Zakelijk, familiair of met vrienden; Een diner bij ons zal ontaarden in een ware belevenis, dat is ons streven. Gastvrijheid staat hoog in m’n vaandel. Restaurant Koetshuis Rhederoord is het enige Geheim dat men wél mag verklappen...”

Max Ouwens Gastheer