Vaderdag = VOL – reserveren is niet meer mogelijk

Vaderdag Barbecue Roast

Neem je vader mee op zondag 19 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van onze foodmarket.

Onze koks stokende barbecues flink op en bereidden ruig vlees waar vaders blij van worden. Er is voor ieder wat wils en natuurlijk ontbreekt de Rhederoord foodtruck niet voor heerlijke snacks. Kinderen maken onder begeleiding de lekkerste pizza’s op onze Kamado, springen op het springkussen en spelen heerlijk in het gras.

Reserveren
Vooraf reserveren is noodzakelijk. Wij hebben een aantal plekken onder onze sfeervolle stretchtent, op de picknickbanken maar zelf een picknickkleed meenemen mag ook! De aanvangstijd is tussen 11.30 en 12.30 en de foodmarket is geopend tot 16.00 uur.

Prijs volwassenen € 15,-
Prijs kinderen € 10,-

Bovengenoemde kosten per persoon ontvang je bij aanvang als tegoed in muntjes die je kunt besteden op het foodplein. Natuurlijk is het ook mogelijk om ter plekke muntjes bij te kopen.

Reserveer nu door een ticket te kopen

Vragen? Wij horen het graag: 026-4959104 of info@rhederoord.nl

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2022
  • Gault Millau 2022
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord!

14 april 2023

Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord! Vorig jaar is hij begonnen als Sous-Chef met een duidelijke ambitie om te groeien en onze keuken naar een nog hoger niveau te tillen. […]

Lees meer
NIEUWS

De lekkerste Prosciutto uit de Italiaanse Marken proef je bij ons!

8 maart 2023

Sous-Chef Thijs snijdt de rechtstreeks geïmporteerde hammen uit de Italiaanse Marken waar je in ons Koetshuis van geniet. Een aantal jaren geleden is onze Chef op culinaire trip geweest en heeft hij […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager