De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen is geopend! Traditiegetrouw ontvangen wij je graag voor een heerlijk Wild Weekend! Er is een keuze uit een uitgebreid 5-gangen wilddiner of een 4-gangen wildlunch. Hierbij kunt u denken aan oa. hert, wildzwijn, duif en wilde eend.

De jachthoornblazers verwelkomen jullie in de landhuistuin waar zij een ode geven aan het uitgestalde wildtableau. Onder het genot van een warm herfstdrankje en hapjes genieten we van de sfeer. Aansluitend verwelkomen wij je in ons Landhuis.

Zondag 6 november Wildlunch

Prijs per persoon 55
Aanvangstijd 12.00 uur
De genoemde prijzen zijn exclusief drank.

Ter plekke is het mogelijk om een bijpassend wijnarrangement te boeken.

Reserveren is niet meer mogelijk.

Meer info of vragen? Wij vernemen het graag per mail via info@rhederoord.nl of telefonisch via 026 – 49 59 104.

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2022
  • Gault Millau 2022
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord!

14 april 2023

Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord! Vorig jaar is hij begonnen als Sous-Chef met een duidelijke ambitie om te groeien en onze keuken naar een nog hoger niveau te tillen. […]

Lees meer
NIEUWS

De lekkerste Prosciutto uit de Italiaanse Marken proef je bij ons!

8 maart 2023

Sous-Chef Thijs snijdt de rechtstreeks ge├»mporteerde hammen uit de Italiaanse Marken waar je in ons Koetshuis van geniet. Een aantal jaren geleden is onze Chef op culinaire trip geweest en heeft hij […]

Lees meer
Thijs van Geffen

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Thijs van Geffen Chef