Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en herbergt nu een prachtige bar voor cocktails, borrels en barfood en een stijlvol, open restaurant met een foodmarket en een foodbar waar de koks live gerechten bereiden. Na het openingsevenement voor genodigden is Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord vanaf vrijdag 2 februari dagelijks geopend vanaf 12:00 uur voor lunch, borrel en diner waarin biologische streekproducten de hoofdrol spelen.

Het koetshuis van Landgoed Rhederoord was sinds 2014 al een hoog gewaardeerd restaurant. Met de verbouwing die in januari is afgerond, is het interieur volledig veranderd. Centraal staat nu de imposante bar waar gasten kunnen aanschuiven voor cocktails, gin-tonics, aperitieven, digestieven, tapbieren en open wijnen en een groot aanbod aan alcoholvrije alternatieven. Het barfoodmenu is gevarieerd, van oesters en charcuterie tot borrelhappen en ongecompliceerde, maar razend goed gemaakte plate-gerechten.

Het restaurant heeft een open foodbar waar de koks live in het restaurant gerechten bereiden. Gasten kunnen van de kaart bestellen of zelf bij de nieuwe foodmarket hun menu samenstellen met het wisselend aanbod aan meat cuts, vis, schaal- en schelpdieren en garnituur om te delen. Zoals op heel Landgoed Rhederoord zijn de gerechten en producten bij Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord vrijwel uitsluitend biologisch en lokaal geteeld en gemaakt.

“Met Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord hebben we een laagdrempelige en tegelijk hoogwaardige plek gecreëerd voor lunch, borrel en diner”, vertelt Bart-Jan Hallers, directeur van Landgoed Rhederoord. “Hier kunnen gasten fantastisch lunchen en dineren, maar ook gewoon even binnenlopen voor een drankje, een hapje of een thee met iets lekkers na een wandeling in de bossen om ons landgoed heen. Uiteraard kunnen bar en restaurant ook exclusief afgehuurd worden voor borrels, verjaardagen, zakelijk evenement of als onderdeel van een bruiloft op het landgoed. Met de verbouwing van het koetshuis hebben we ook acht hotelkamers toegevoegd, waarmee we nu in totaal over 30 hotelkamers op het landgoed beschikken.”

Over Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord is een historisch landgoed, net aan de noordoostkant van Arnhem, midden in de bossen van de Veluwezoom. Het landgoed bestaat uit een omvangrijk landschapspark met een imposant landhuis en koetshuis en is een populaire plek voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, vakanties en feesten. Al jaren behoort Landgoed Rhederoord tot de mooiste en meest gewilde trouwlocaties van Nederland. Rhederoord beschikt over 30 stijlvolle hotelkamers, verschillende ruimtes voor vergaderingen, presentaties of besloten bijeenkomsten en Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord dat dagelijks geopend is voor lunch, borrel en diner waarin biologische streekproducten de boventoon voeren. Het landgoed ligt op ongeveer een uur van Amsterdam, Eindhoven, Duisburg en Zwolle en is eenvoudig te bereiken via de A348.

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Max Ouwens

“Graag ontvang ik u als gast in ons restaurant om te genieten van een heerlijk diner met een begeleidend glas wijn. Klassieke château’s en moderne wijnen uit de “Nieuwe Wijnwereld”. Zakelijk, familiair of met vrienden; Een diner bij ons zal ontaarden in een ware belevenis, dat is ons streven. Gastvrijheid staat hoog in m’n vaandel. Restaurant Koetshuis Rhederoord is het enige Geheim dat men wél mag verklappen...”

Max Ouwens Gastheer