De Madaq bonbons die wij serveren worden op steenworp afstand van ons landgoed handgemaakt. Alle natuurlijke ingrediënten hebben met bijzondere herkomst verwerken zij in de meest pure vorm in de bonbons. Lees hier meer over de achtergrond en het ontstaan van dit prachtige product.

Het concept van Madaq
Het concept van Madaq is gebaseerd op twaalf smaakcombinaties. Deze twaalf smaken, waaronder drie vegan, zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en texturen zoals bonbons, chocoladerepen, huisbereid room-sorbetijs en warme chocolademelk.

Productie van Madaq
Binnen het assortiment van Madaq wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een bijzondere herkomst. Deze ingrediënten worden op de meest pure vorm verwerkt in de producten. Alle producten worden handgemaakt in eigen productie.

Ontstaan Madaq
Het merk is opgericht door Soufiane Mourabit om de eetcultuur waarin hij is opgegroeid, te delen met anderen. De genegenheid en warmte die hij voelde tijdens het samenkomen liet het eten nog beter en intenser smaken.

Soufiane groeide op in een Berbers gezin en leerde op jonge leeftijd de basis van de Noord-Afrikaanse keuken. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de meest pure vorm, creëert de smaak. Uit de combinatie tussen de Noord-Afrikaanse keuken en het gevoel dat hij ervaarde, ontstonden verrassende smaakcombinaties. Deze smaakcombinaties werden geuit in bijzondere gerechten en chocolade omhulde dadels, die later verder ontwikkeld werden tot verfijnde bonbons. De handgemaakte bonbons bieden een unieke smaakbeleving en kregen zelfs de goedkeuring van Meester Patissiers. Dit was voor Soufiane het startpunt van Madaq, wat smaak in het Berbers betekent.

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Gault Millau
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord op plek 13 in Misset Horeca Terras Top 100
NIEUWS

Trots! Wij staan op plek 13 in Misset Horeca Terras Top 100!

24 juni 2025

Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord op plek 13 in Misset Horeca Terras Top 100: een eerbetoon aan gastvrijheid en kwaliteit  De Steeg, 24 juni 2025 – Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord heeft […]

Lees meer
NIEUWS

Hotelkamers Landgoed Rhederoord geclassificeerd met vier sterren

5 december 2024

Met trots kunnen wij melden dat onze hotelkamers onlangs zijn geclassificeerd met vier sterren. Het landgoed biedt 17 mooie kamers in het charmante landhuis en 13 sfeervolle kamers in het Koetshuis, waarvan […]

Lees meer
Max Ouwens

“Graag ontvang ik u als gast in ons restaurant om te genieten van een heerlijk diner met een begeleidend glas wijn. Klassieke château’s en moderne wijnen uit de “Nieuwe Wijnwereld”. Zakelijk, familiair of met vrienden; Een diner bij ons zal ontaarden in een ware belevenis, dat is ons streven. Gastvrijheid staat hoog in m’n vaandel. Restaurant Koetshuis Rhederoord is het enige Geheim dat men wél mag verklappen...”

Max Ouwens Gastheer