De Madaq bonbons die wij serveren worden op steenworp afstand van ons landgoed handgemaakt. Alle natuurlijke ingrediënten hebben met bijzondere herkomst verwerken zij in de meest pure vorm in de bonbons. Lees hier meer over de achtergrond en het ontstaan van dit prachtige product.

Het concept van Madaq
Het concept van Madaq is gebaseerd op twaalf smaakcombinaties. Deze twaalf smaken, waaronder drie vegan, zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en texturen zoals bonbons, chocoladerepen, huisbereid room-sorbetijs en warme chocolademelk.

Productie van Madaq
Binnen het assortiment van Madaq wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een bijzondere herkomst. Deze ingrediënten worden op de meest pure vorm verwerkt in de producten. Alle producten worden handgemaakt in eigen productie.

Ontstaan Madaq
Het merk is opgericht door Soufiane Mourabit om de eetcultuur waarin hij is opgegroeid, te delen met anderen. De genegenheid en warmte die hij voelde tijdens het samenkomen liet het eten nog beter en intenser smaken.

Soufiane groeide op in een Berbers gezin en leerde op jonge leeftijd de basis van de Noord-Afrikaanse keuken. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de meest pure vorm, creëert de smaak. Uit de combinatie tussen de Noord-Afrikaanse keuken en het gevoel dat hij ervaarde, ontstonden verrassende smaakcombinaties. Deze smaakcombinaties werden geuit in bijzondere gerechten en chocolade omhulde dadels, die later verder ontwikkeld werden tot verfijnde bonbons. De handgemaakte bonbons bieden een unieke smaakbeleving en kregen zelfs de goedkeuring van Meester Patissiers. Dit was voor Soufiane het startpunt van Madaq, wat smaak in het Berbers betekent.

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2022
  • Gault Millau 2022
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord!

14 april 2023

Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord! Vorig jaar is hij begonnen als Sous-Chef met een duidelijke ambitie om te groeien en onze keuken naar een nog hoger niveau te tillen. […]

Lees meer
NIEUWS

De lekkerste Prosciutto uit de Italiaanse Marken proef je bij ons!

8 maart 2023

Sous-Chef Thijs snijdt de rechtstreeks geïmporteerde hammen uit de Italiaanse Marken waar je in ons Koetshuis van geniet. Een aantal jaren geleden is onze Chef op culinaire trip geweest en heeft hij […]

Lees meer
Thijs van Geffen

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Thijs van Geffen Chef