De Madaq bonbons die wij serveren worden op steenworp afstand van ons landgoed handgemaakt. Alle natuurlijke ingrediënten hebben met bijzondere herkomst verwerken zij in de meest pure vorm in de bonbons. Lees hier meer over de achtergrond en het ontstaan van dit prachtige product.

Het concept van Madaq
Het concept van Madaq is gebaseerd op twaalf smaakcombinaties. Deze twaalf smaken, waaronder drie vegan, zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en texturen zoals bonbons, chocoladerepen, huisbereid room-sorbetijs en warme chocolademelk.

Productie van Madaq
Binnen het assortiment van Madaq wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een bijzondere herkomst. Deze ingrediënten worden op de meest pure vorm verwerkt in de producten. Alle producten worden handgemaakt in eigen productie.

Ontstaan Madaq
Het merk is opgericht door Soufiane Mourabit om de eetcultuur waarin hij is opgegroeid, te delen met anderen. De genegenheid en warmte die hij voelde tijdens het samenkomen liet het eten nog beter en intenser smaken.

Soufiane groeide op in een Berbers gezin en leerde op jonge leeftijd de basis van de Noord-Afrikaanse keuken. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de meest pure vorm, creëert de smaak. Uit de combinatie tussen de Noord-Afrikaanse keuken en het gevoel dat hij ervaarde, ontstonden verrassende smaakcombinaties. Deze smaakcombinaties werden geuit in bijzondere gerechten en chocolade omhulde dadels, die later verder ontwikkeld werden tot verfijnde bonbons. De handgemaakte bonbons bieden een unieke smaakbeleving en kregen zelfs de goedkeuring van Meester Patissiers. Dit was voor Soufiane het startpunt van Madaq, wat smaak in het Berbers betekent.

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids
  • Gault Millau
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Thijs van Geffen

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Thijs van Geffen Chef