De Madaq bonbons die wij serveren worden op steenworp afstand van ons landgoed handgemaakt. Alle natuurlijke ingrediënten hebben met bijzondere herkomst verwerken zij in de meest pure vorm in de bonbons. Lees hier meer over de achtergrond en het ontstaan van dit prachtige product.
Het concept van Madaq
Het concept van Madaq is gebaseerd op twaalf smaakcombinaties. Deze twaalf smaken, waaronder drie vegan, zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en texturen zoals bonbons, chocoladerepen, huisbereid room-sorbetijs en warme chocolademelk.
Productie van Madaq
Binnen het assortiment van Madaq wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een bijzondere herkomst. Deze ingrediënten worden op de meest pure vorm verwerkt in de producten. Alle producten worden handgemaakt in eigen productie.
Ontstaan Madaq
Het merk is opgericht door Soufiane Mourabit om de eetcultuur waarin hij is opgegroeid, te delen met anderen. De genegenheid en warmte die hij voelde tijdens het samenkomen liet het eten nog beter en intenser smaken.
Soufiane groeide op in een Berbers gezin en leerde op jonge leeftijd de basis van de Noord-Afrikaanse keuken. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de meest pure vorm, creëert de smaak. Uit de combinatie tussen de Noord-Afrikaanse keuken en het gevoel dat hij ervaarde, ontstonden verrassende smaakcombinaties. Deze smaakcombinaties werden geuit in bijzondere gerechten en chocolade omhulde dadels, die later verder ontwikkeld werden tot verfijnde bonbons. De handgemaakte bonbons bieden een unieke smaakbeleving en kregen zelfs de goedkeuring van Meester Patissiers. Dit was voor Soufiane het startpunt van Madaq, wat smaak in het Berbers betekent.