Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord! Vorig jaar is hij begonnen als Sous-Chef met een duidelijke ambitie om te groeien en onze keuken naar een nog hoger niveau te tillen.
Lokale (biologische) producten en verse ingrediënten staan centraal in de door Thijs samengestelde nieuwe menukaarten. Met zijn creativiteit en oog voor detail, weet hij telkens weer heerlijke smaak combinaties te maken.
Wij zijn enorm trots op Thijs en weten zeker dat hij klaar is voor deze stap!


Het wildseizoen is geopend! Bij Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord geniet je van pure herfstsmaken met een speciale wildkaart, vol smaakvolle gerechten bereid met seizoensproducten uit de regio. Maak er een complete […]
Lees meer
Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord op plek 13 in Misset Horeca Terras Top 100: een eerbetoon aan gastvrijheid en kwaliteit De Steeg, 24 juni 2025 – Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord heeft […]
Lees meer
Vier Kerstavond bij ons in een ontspannen en sfeervolle setting. Je kunt kiezen uit onze à-la-cartemogelijkheden, een speciaal samengesteld chefsmenu of genieten van een feestelijke foodmarket met diverse gerechten. Of je nu […]
Lees meer
“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”
Bjorna Blaauw Sales & Marketingmanager