Meet Thijs, de Chef van Restaurant Koetshuis Rhederoord! Vorig jaar is hij begonnen als Sous-Chef met een duidelijke ambitie om te groeien en onze keuken naar een nog hoger niveau te tillen.

Lokale (biologische) producten en verse ingrediënten staan centraal in de door Thijs samengestelde nieuwe menukaarten. Met zijn creativiteit en oog voor detail, weet hij telkens weer heerlijke smaak combinaties te maken.

Wij zijn enorm trots op Thijs en weten zeker dat hij klaar is voor deze stap!

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Gault Millau
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Thijs van Geffen

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Thijs van Geffen Chef