Hart voor de wereld van morgen

Bij Landgoed Rhederoord nemen we het streven naar duurzaamheid serieus. Dat is meer dan een statement, we maken er ook concreet werk van.

Ze beschikken wij over het hoogst haalbare certificaat voor milieuzorg van het internationale keurmerk Green Key. We scheiden ons afval heel zorgvuldig en gebruiken composteerbare materialen. Bij de inkoop van producten en diensten gaan we waar mogelijk voor fair-trade, bio-gecertificeerde producten en/of streekproducten. En met onze grootste leveranciers hebben we duidelijke afspraken gemaakt over een duurzaam beleid en een dito samenwerking. Allemaal omdat we vinden dat de wereld van morgen nú al onze aandacht verdient.

  • Uitstekende biologische keuken
  • (H)eerlijke, lokale producten
  • Prachtige wijnen
  • Michelin Gids 2022
  • Gault Millau 2022
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten
Beoordeeld met een 9.1

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Wild Weekend

28 september 2022

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
NIEUWS

Moederdag High Tea

23 april 2021

Moederdag = volgeboekt en reserveren is helaas niet meer mogelijk. Wel is het nog mogelijk om te reserveren voor de Vaderdag Barbecue Roast Verras je moeder deze Moederdag (zondag 8 mei) met […]

Lees meer
Max Ouwens

“Graag ontvang ik u als gast in ons restaurant om te genieten van een heerlijk diner met een begeleidend glas wijn. Klassieke château’s en moderne wijnen uit de “Nieuwe Wijnwereld”. Zakelijk, familiair of met vrienden; Een diner bij ons zal ontaarden in een ware belevenis, dat is ons streven. Gastvrijheid staat hoog in m’n vaandel. Restaurant Koetshuis Rhederoord is het enige Geheim dat men wél mag verklappen...”

Max Ouwens Gastheer