Genieten op de Veluwe
Sous-Chef Thijs snijdt de rechtstreeks geïmporteerde hammen uit de Italiaanse Marken waar je in ons Koetshuis van geniet. Een aantal jaren geleden is onze Chef op culinaire trip geweest en heeft hij […]
Lees meerPasen vier je op 2e Paasdag (maandag 10 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. We verwelkomen jullie graag om 12.00 uur in het Koetshuis en vanaf 12.30 uur genieten […]
Lees meerMet trots delen wij dit artikel die De Gelderlander schreef over onze toppers die zich dagelijks inzetten voor de voedselbank. Heel wat porties groenten in de pakketten van de voedselbank in Dieren […]
Lees meerRestaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?
Gerhard van den Broek Chef